5 d’oct. 2010

L'OCB manifesta el seu suport a la directora del CP Son Caliu

L'Obra Cultural Balear rebutja la campanya contra la direcció del Col·legi Públic Son Caliu i, més concretament, contra la seva directora, Maria Morell, per haver aprovat que l'assignatura de matemàtiques es faci en llengua catalana. L'entitat considera inacceptable que es vulgui polititzar una mesura estrictament tècnica que té com a objectiu aplicar la normativa existent en matèria de llengua, més concretament la Llei de Normalització i el Decret de Mínims.

L'entitat ha pogut constatar que les persones que han posat en marxa aquesta campanya són una minoria impulsada per interessos de caràcter polític i partidista, i la considera molt greu perquè es tracta d'una interferència en una tasca docent que necessita, més que mai, el suport de tota la societat.

L'OCB s'ha posat en contacte amb la directora del centre, Maria Morell, per fer-li costat i per manifestar-li el seu suport. L'entitat demana al conseller d'Educació, Bartomeu Llinàs, que es posicioni públicament a favor de la tasca educativa feta per la direcció del centre, en contra de la campanya de criminalització i a favor del compliment de la llei.