11 de gen. 2012

AL·LEGACIONS INDIVIDUALS DE L'OCB A FAVOR DE LA LLEI DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA


L'Obra Cultural Balear ha creat un model d'al·legacions a l'avantprojecte de Llei de la Funció Pública (que elimina el requisit de català i buida de contingut la Llei de Normalització Lingüística), i us demana que les faceu córrer entre els vostres contactes i que les presenteu davant les institucions públiques. El procés és molt senzill: 

-Entrau a www.ocb.cat i busqueu "Al·legacions individuals de l'OCB a favor de la Llei de Normalització Lingüística".
- Heu d'imprimir el document, emplenar les vostres dades personals i signar-ho.
- El podeu dur directament a qualsevol registre públic. Vos adjuntam un llistat de registres i horaris dels diferents pobles. Heu de presentar un original que es quedarà el registre i una còpia que vos heu de quedar vosaltres.
- RECORDAU QUE EL TERMINI ACABA EL DIVENDRES 13 DE GENER, que la majoria de registres només obren els matins excepte alguns, com el de la Conselleria de Presidència. Passeig de Sagrera, 2, que té obert de dilluns a divendres de les 8.30 h a les 19.00 h.
- També el podeu dur a la seu de l'OBRA CULTURAL DE PALMA, c. Pare Bartomeu Pou, 31 baixos de Palma, on bastarà que empleneu les vostres dades personals i signeu. TENIU TEMPS FINS AL DIVENDRES 13 DE GENER A LES 15.00 HORES. 

- Us demanam que faceu arribar aquest correu a més gent i, en la mesura del possible, que ens faceu arribar al·legacions d'altres persones. 

- Us convocam a que acompanyeu el president de l'OCB, Jaume Mateu, a la presentació de les al·legacions en nom de l'entitat, que serà demà dijous, 12 de gener, a les 11.00 hores, davant els canons del Consolat de Mar, a Palma.